Deze voorstelling is gemaakt i.s.m. Compagnie Walô voor middelbare scholen in Benin. De productie kwam voort uit een training waarin de thema’s seksueel gedrag en seksueel geweld vertaald werden naar theatrale vormen, gericht op een programma over seksueel onderwijs voor middelbare scholen. Intimiteit, voorkeur, geweld, mythe en relaiteit zijn verwerkt in een aantal scenes afgewisseld met rap songs en hip hop.

Na een eerste reeks gespeeld op middelbare scholen met 15.000 bezoekers, is de voorstelling eveneens gepresenteerd in het kader van activiteiten van de samenwerkende pleitorganisatie ABMS -Association Béninoise pour le Marketing Social. In 2015 is met ABMS een grote tour gedaan door het Noorden van het land voor nogmaals bijna 10.000 leerlingen. Touch my body don’t touch my body wordt nog regelmatig uitgevoerd, ook in een flashmob variant.

Choreografie en regie:
Noortje Bijvoets, Feri de Geus, Compagnie Walô
Muziek:
o.a. Kim Horthnoy. Dj Shadow
Rap compositie: 
Fadji Missihoun ism compagnie Walô
Productie:  
Richmir Totah, Compagnie Walô , Le Grand Cru
Dans en spel : 
Rachelle Agbossou, Serge Amoussou Guenou, Guillaume Niedjo, Franklin Senou, Daniel Ahifon, Lucrece Atchade, Sahadat Ami-Toure, Denise Ichola, Elodie Djepke, Dougame Atropo, Bonaventure Sossou, Honoré Togbe

Deze voorstelling is tot stand gekomen met steun van EP-NUFFIC, PSI International en de Nederlandse Ambassade in Benin

    DEEL: