Interculturele Coaching

Life skills Het ontwikkeling van kunstenaarschap vereist individuele groei. Wie ben ik, hoe kan ik goed samenwerken; het vraagt om ‘life skills’ om uit te groeien tot een overtuigende performer. Enerzijds coachen wij gevorderde kunstenaars in het ontwikkelen van hun artistieke werk, anderzijds wordt de training methodiek ook ingezet voor persoonlijke coaching en teambuilding bij maatschappelijke organisaties en bedrijven.

Teamcoaching De teamcoaching bestaat uit interventies gebaseerd op positieve mentale effecten van bewegings- en theatervormen die samenwerking versterken. De interventies stimuleren effectief (persoonlijk) leiderschap, creativiteit en vertrouwen. Zowel van de individuen binnen het team als van het team als geheel. De gebruikte methodieken zijn een combinatie van de nieuwste inzichten op het gebied van team- en organisatiecoaching. Naast ideeën vanuit o.a. ORSC (Organisatie en Relatie Systeem Coaching) en theatrale spelopdrachten voegen wij een unieke dimensie toe door (bedrijfs) culturele waarden en vormen in kaart te brengen via de Grand Cru Mapping techniek (zie training). Via speelse theatrale opdrachten wordt verbinding met het team, vertrouwen en transformatie gekatalyseerd.

Kennis en invoelingsvermogen zijn de GPS van onze coaching

coaching-benin

Presentatie training Wij coachen  in presentatie. Non-verbale presentatie is sterk bepalend in het overbrengen van je boodschap. De eerste indruk en de houding van het lichaam zijn de dragers van communicatie. Maar hoe werkt dat nou met dat lichaam en dat non-verbale? Hoe regisseer je je toehoorders en houd je continu contact met wat er speelt in de groep? Wij laten je in de training ervaren dat je ook zonder een sixpack of rechte rug goed kunt voelen in je lichaam en je presentatie. Je wordt met andere woorden regisseur over je eigen uitstraling.

Corporate performance Naast reguliere coaching is het mogelijk om met een team of bedrijf een op maat gemaakte voorstelling of bijvoorbeeld een afscheidsvoorstelling  te creëren die de kracht en gang van zaken binnen het bedrijf voorstelt. Een  spotlight op de werknemers en de werkomgeving genereert enerzijds erkenning en belang van het werk dat men samen doet en geeft anderzijds een boost aan de dagelijkse samenwerking.

Rachelle Agbossou

Wat onze partners zeggen

La fondation Le Grand Cru avec ses formateurs constitue une équipe de « coaches » très experts dans leur domaine. Nous sommes très honorés à la Compagnie Walô de travailler avec une telle équipe. Tous les danseurs sont unanimes sur le fait que c’est une chance pour eux d’avoir reçu cette formation, même s’ils voudraient que cela ait duré plus longtemps’.

Rachelle Agbossou | directrice Compagnie Walô | Benin | 2014

coaching

Loading