De training Touch my body don’t touch my body liep over een periode van 6 maanden in 2013 met Compagnie Walô in Benin. Het programma had tot doel thema’s over sexueel onderwijs om te zetten naar theatrale vormen en deze te presenteren voor jongeren op middelbare scholen.

De training bestond uit hiphop en moderne danstechnieken, dansdidactiek en training in het maken van Rap. Trainers: Fadji Missihoun, Noortje Bijvoets, Honey Evans, Fabia Witkamp, Heleen van Gigch en Feri de Geus

Daarnaast was er een training in didactiek met jongeren in de studio en informatie en benadering van verschillende seksuele onderwerpen gedoceerd door Clarissa Gomez en Brigitte Dagba, medewerkers van de pleitorganisatie ABMS (Association Béninoise pour le Marketing Social). In Nederland was er een training in het opzetten van een social business plan en sociale media training, uitgevoerd door Ineke Aquarius en Ingrid van Frankenhuyzen.

trainingtmb4

trainingtmb3

De training heeft geleid tot een voorstelling en een flashmob variant. Beiden staan vast op het repertoire van de groep en heeft tot 2016 al meer dan 30 presentaties gehad, veelal in samenwerking met ABMS ( Association Beninoise pour le Marketing Social) en heeft meer dan 25.000 bezoekers getrokken in het hele land.
De training werd ondersteund door EP-NUFFIC.

trainingtmb8

trainingtmb11

    DEEL: