Le Rêve de la Sécurité is gemaakt naar de gelijknamige training met Compagnie Jiriladon. De volorstelling ging in premiere op 28 januari 2021 in het Palais de la culture in Bamako. Vervolgens gespeeld op het conservatoire en het Instituut Francais en zal in de loop van 2021 een tour spelen in kleine steden rondom Bamako en in wijken van de stad.                                                                                                                                               Een voorstelling waarin het thema familie centraal staat. Familie dat als veilige thuisbasis ondermijnd wordt door armoede, schadelijke praktijken zoals vrouwenbesnijdenis, verraad en het gevoel verlaten te worden letterlijk en figuurlijk.

Gecreëerd in samenwerking met Agbossou, Rachelle, Atchade Lucrece, Guido Kleene, Noortje Bijvoets, Feri de Geus (concept en eindregie)

uitvoering: Yacouba Coulibaly, Mariam Cissé, Christeller Yelkounin, Salama Maiga, Maimouna sogodogo, Coumba Djire, Daouda Coulibaly, Sekou Kallé, Fily Kante, Prisca LKouyate, Ousmane Keita, Hagibou Diop, Fatoumata N’Diaye, Mohamed Samasekou                                               Artisitieke leiding Compagnie Jiriladon: Fatoumata Bagoyoko, Yacouba Coulibaly

    DEEL: